Sport
Abonnent

Til kvartfinale på walkover

Rubbestadnes speler i kveld kvartfinale i årets Macron vintercup. Siste kampen i gruppespelet enda med siger på walkover.

Abonnent

500 på cup i Bømlohallen

Det var ingenting å seia på innsatsen til 11- og 12-åringane som spelte Blinkhuscup i helga. Ivrige små fotballspelarar skåra det eine målet flottare enn det andre.

Abonnent

Ynnesdal beste skyttar

Nicolai Ynnesdal fyller 14 år i dag. Sundag gjekk han heilt til topps under årets første leirduestemne på Gilje skytebane.

Abonnent

Kule is ved kanalen

No er mildvêret tilbake, men på Kanalbakken visste dei å setja pris på kuldegradene medan dei var her.

Abonnent

Tom Erling med topptid

Tom Erling Kårbø senka bestenoteringa si på 3000-meter innandørs med nesten ti sekund då han sprang distansen på 8,07,27 i belgiske Gent i helga. Einaste skåret i gleda var at han ikkje klarte EM-kravet.

Abonnent

Leia lenge mot Stord

Det vart til slutt uavgjort då Bremnes møtte Stord på heimebane i vintercupen, men heimelaget hadde lenge kontroll på kampen.
Abonnent

Lokalderby i serieopninga

Serieoppsettet for kommande sesong er klart for Bremnes, Rubbestadnes, Moster og Bømlo. To av laga møtest i serieopninga.
Abonnent

Lada opp i Haugesund

Tom Erling Kårbø med 800 meter-oppkøyring i Haugesund til 3.000 meter i Stockholm denne helga.

Abonnent

Sette klubbrekord

Det måtte ein ung bømling til då det blei sett ny klubbrekord i 16-årsklassen på 60 meter i Stord IL.

Abonnent

Frå nattcup til kveldscup

- Veldig kjekt at det er fleire damelag på nattcupen i år, men samtidig trist at herrelaga bortimot er halvert, sa Bernt Eidesvik som sat på vakt og følgde med på lag og scoringar saman med Harald Fylkesnes laurdag kveld.
Abonnent

Lærerik reise til Riga

Lennart Andal er heime etter ei spennande deltaking i Riga Winter Cup med Holmen IF, der han fekk prøva seg i fotballkampar med høgt europeisk nivå innan hans aldersklasse
Abonnent

Nytt klubbhus til hausten

Moster idrettslag (MIL) får no bygd nytt klubbhus i Moster grendapark. Prosjektet til 14,5 millionar kroner skal etter planen vera ferdig i oktober.
Abonnent

Skyting i skotet

Skyting er verkeleg i skotet: Bømlo Skyttarlag i Langevåg har i alt 17 skyttarar under 16 år!
Abonnent

Blir trygg i kajakken

Mange kjøper seg kajakk og legg ut på padletur utan å vita kva dei skal gjera om uhellet er ute. No arrangerer padleklubben bassengkurs som vil gjera padlarane tryggare på tur.

Abonnent

Magnar Nordtun klar for EM-kvalik

Magnar Nordtun er ein av dei som har flest futsal-landskampar i Norge. Det kjem til å bli fleire dersom Bremnes-guten held seg skadefri. Magnar er nemleg tatt ut i den norske troppen som skal ut i EM-kvalifisering på Kypros.
Abonnent

Tom Erling trenar i Afrika

Femte juledag var det slutt på julefreden for Tom Erling Kårbø. Langevåg-guten pakka då bort finkleda og tok fat på ei lang reise til Sør-Afrika.