Kultur
Abonnent

Ragnhild Ravna Skjærvik feirar Samedagen

Ragnhild Ravna Skjærvik feirar samane sin nasjonaldag saman med familien i dag. Samekofta er ein viktig måte å markera dagen på og Skjærvik syr det meste sjølv.
Abonnent

Italiensk kjærleikseliksir i Moster Amfi

Moster Amfi presenterte denne veka eit 2017-program der høgdepunkta kjem tett som hagl. I juli kjem Mondonovo-teateret frå Venezia for å framføre «Un Elisir d´Amore».
Abonnent

Senioruniversitetet slår til igjen

Tysdag var tidlegare utanrikskorrespondent for NRK i USA, Bjørn Hansen, forelesar for seniorane. Han gav seniorane eit innblikk i amerikansk politikk.
Abonnent

Populær og lærerik Ten Sing vinterfestival

Ten Sing stemnet som vart arrangert for første gong på Bømlo i fjor vart så populært at det måtte gjentakast i år, men med eit anna namn for å femna om fleire ungdommar som elles ikkje er med i Bømlo Ten Sing. Heile helga var det full aktivitet med gruppearbeid, show og konsert med Ten Sing Norway.
Abonnent

205 såg Marcus & Martinus

Bømlo kulturhus ønskte velkommen med blinkande lys, ballongar og diskomusikk i samband med premiera på dokumentaren «Marcus & Martinus-Sammen om drømmen».
Abonnent

Fekk dirigenttoalett i gåve

Det kjem alltid morosame overraskingar når Bømlo Janitsjar inviterer til nyttårskonsert. I år fekk dirigent Stein Høyland overrekt eit portabelt dirigenttoalett.
Abonnent

Flyg inn i «Aldriland» i «Peter Pan»

Tre skodespelarar frå Bømlo står på scenen når Haugesund Teater set opp «Peter Pan» og flyg inn i Aldriland. Janne Robberstad er scenograf og kostymedesignar.
Abonnent

Oppgraderer storsalen

Storsalen i Bømlo kulturhus skal no igjennom oppgraderingar og vil difor bli stengt i minst to veker framover.

Abonnent

Norsk film har danka ut Hollywood

Fjoråret vart det beste kinoåret noko sinne i Bømlo. Gode norske filmar er hovudårsaka til at bømlingane benkja seg i Bømlo kulturhus i 2016.

Abonnent

Fargar mørketida med utekunst

Elevar ved kulturskulen på Bømlo ville tilføra fargar og gje liv til naturen, som på denne årstida har mista litt av glansen sin.

Abonnent

Rørte publikum til tårer

Søndag inviterte trioen Arne Kvarven, Ole Jacob Hystad og Håkon Tolås til julekonsert i Amfisalen for tredje gong.